Voegbedrijf Didam

NL GEVEL

Voegbedrijf Didam

Oplossingen voor verschillende geveltypes

Ons voegbedrijf in Didam houdt onderscheid tussen aansluitvoegen, constructievoegen, bewegingsvoegen en dilatatievoegen. Bij het kiezen van de juiste afdichtingsoplossing voor de voeg spelen constructieve overwegingen een belangrijke rol, aangezien het absoluut noodzakelijk is dat regenwater niet van buitenaf de gevel binnendringt. Mocht er toch vocht in de voegruimte komen, dan moet dit naar de buitenzijde van het gebouw kunnen ontsnappen. Dit is belangrijk om structurele schade te voorkomen.

Renovaties van gevels in Didam zijn vaak zeer complex, omdat voegen intern niet toegankelijk zijn en oud afdichtingsmateriaal vaak slechts met veel moeite kan worden verwijderd. Bovendien zullen uitsteeksels, voegtoleranties en niet-klevende voegranden het afdichtingsproject waarschijnlijk bemoeilijken. De hoge voegtoleranties en het brede scala aan afmetingen zorgen voor betrouwbare en duurzame gevelvoegen.

Ook qua vormgeving bieden geïmpregneerde voegbanden verschillende mogelijkheden. De Architecten en installateurs in Didam kunnen de voegen als schaduwvoeg uitbouwen of als ontwerpelement opnemen door te kiezen voor een zichtvoeg.


“NL GEVEL is uw Voegbedrijf Didam”

 


 

Eisen aan een gevelvoeg

Regendicht : Voorkomt dat vocht van buitenaf de gebouwschil binnendringt. Bij veel gebouwen moeten de gevelvoegen bestand zijn tegen slagregen tot 600 Pa.

Dampdoorlatende weerbestendige barrière : Om de buitenkant van gevels af te dichten, hoeven weerbestendige voegen niet alleen regendicht te zijn, maar moeten ze ook dampdiffusie-open zijn om eventueel ingesloten vocht naar buiten te laten ontsnappen. 

Thermische isolatie: Bij de isolatie van een nieuw of gerenoveerd gebouw gaat het er niet alleen om of de buiten- of binnenschil geïsoleerd is, alle constructievoegen moeten worden behandeld om koudebruggen te voorkomen.

Akoestische isolatie: Akoestische isolatie is cruciaal voor het comfort van gebouwgebruikers en hun levenskwaliteit. Verbindingen dragen bij aan het verminderen van de overdracht van geluid tussen verschillende gebouwen of tussen de buiten- en binnenkant van een gebouw, met name luchtgeluid (zoals muziek, verkeer, spoor, vliegtuigen, enz.).

Voegwerk Didam Prijzen 2021

 

 • Soort voeg Prijs per m² incl. arbeidskosten
 • Knipvoeg Tussen de €55,- en €98,-
 • Snijvoeg Tussen de €55,- en €85,-
 • Platvollevoeg Ongeveer €14,-
 • Schaduwvoeg Ongeveer €14,-
 • Bol geklopte voeg Ongeveer €18,-
 • Verdiepte voeg Ongeveer €14,-
 • Terug liggende voeg Ongeveer €14,-
Voegbedrijf Arnhem

Neem vandaag contact met ons op!

  "Passie voor Vastgoed"

  NL GEVEL  B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is bovendien in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Stap 1

  Als allereerste beginnen we met het verwijderen van de oude voegen door middel van een hakhamer ,en het opruimen van de rommel

  Stap 2

  Als tweede reinigen we de gevel door middel van een hogedruk reiniger, zodat de voegen schoon worden en de bakstenen er weer mooi uit komen te zien

  Stap 3

  Als derde voegen we de gevel weer netjes af zodat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien, en dan ruimen we alles netjes op en spuiten alles schoon