Gevelreiniging in Velp 2021

We zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het gevelreiniging vak en streven naar een snelle, vriendelijke en betrouwbare dienstverlening. Onze gevelbehandelaars staan 7 dagen per week voor u klaar.

Bekleding in de bouw is materiaal dat over een ander materiaal wordt aangebracht om een ​​huid of laag te vormen en dat wordt gebruikt om een ​​zekere mate van thermische isolatie en weersbestendigheid te verschaffen en om het uiterlijk van gebouwen te verbeteren. 

 Tussen de bekleding en de muur bevindt zich een spouw waar regen naar beneden kan stromen. Dit is wanneer vuil, roet en biologische groei zoals algen. Zoals hierboven vermeld, verbetert bekleding het uiterlijk van gebouwen, hoewel een vuile bekleding het uiterlijk en de waarde van het gebouw drastisch zal verminderen.

 Wanneer u de gevelreiniging van uw gebouwen nodig heeft en een gratis advies gevolgd door een gratis schriftelijke offerte wilt, neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen: 

Vul het onderstaand contactformulier in voor meer informatie!

Neem vandaag contact met ons op!

  Wij van NL GEVEL kunnen alle soorten metalen, houten of kunststof bekledingen reinigen.

  Het reinigen van uw  gevelbekleding zorgt ervoor dat deze zo lang mogelijk meegaat en voorkomt kostbare vervangingswerkzaamheden. Het eerste dat klanten en bezoekers zullen zien, is de gevel van het gebouw, daarom wil je dat ze een goede eerste indruk hebben. Regelmatige gevelreiniging en onderhoud van een gebouw kan een grote impact hebben op uw bedrijf. 

   

  "Passie voor gevelwerk"

  NL GEVEL B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

  Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.

  Wat kost gevelrenovatie ?

  Wat kost gevelrenovatie Rheden?

  Wanneer uw gevel zodanig vervuild of beschadigd is dat een gevelrenovatie in Arnhem onvermijdelijk is? Schakel dan zo snel mogelijk onze gevel expert in. Onze vakmannen kijken naar de mogelijkheden voor het reinigen van uw gevelmuur. Is een gevelreiniging bijvoorbeeld voldoende of moet er ook een gevelrenovatie plaatsvinden? Wij komen graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken?

  Hoe berekenen wij de gevelrenovatie prijs?

  De totaalprijs van een gevelrenovatie in Arnhem is opgebouwd uit verschillende elementen:


  • Ten eerste is de prijs afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode. Op deze kostenpost heeft u weinig invloed, want de beste methode is afhankelijk van het soort vervuiling en het type buitengevel.

  • Ten tweede wordt de totaalprijs bepaald door de grootte van de gevel. Wij berekenen een prijs per vierkante meter, dus hoe groter uw woning, hoe hoger de prijs. Een gemiddelde woning heeft een geveloppervlakte van 50 vierkante meter.Wij gevel bij gevels boven de 50 vierkante meter minimaal 10% korting op de offerte.

  • Ten derde moet u rekening houden met Steigerkosten. Wij hamteren daar vaste meter prijzen voor . Bij een gevelrenovatie van boven de 50 meter rekenen wij enkel maar de huurkosten niet het opbouw en afbouw ervan.
  Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren
  Binnen 24 uur een afspraak gemaakt.
  Wij zijn alle dagen bereikbaar (behalve op zondag.)
  Bel: 026-202 202 7
  Kwaliteit en zekerheid van onze reinigingsspecialisten wordt gewaarborgd door de inzet van deskundige en betrouwbare vakmensen

  Kokend Heet Water Techniek

  Bij dit systeem wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur. De druk is regelbaar tot 200 BAR met een waterverbruik tot 18 liter per minuut en de temperatuur is instelbaar tot 150° C. Door toepassing van de juiste druk en temperatuur kunnen met dit systeem vrijwel alle ondergronden gereinigd worden. De baklaag wordt niet beschadigd, omdat er geen chemische middelen worden toegevoegd. Vooral voor het verwijderen van mos- en algengroei en lichte verontreinigingen is dit een uitstekend systeem.

  Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Bel ons kantoor in Arnhem

  026-202 202 7

  Regelmatig gevelonderhoud

  Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

  Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

  Gevelreiniging en voegwerk in Arnhem

  Ook gevelreiniging en voegen wordt vaak in combinatie gedaan. In de loop der jaren krijgt stenen voegwerk veel te verduren. Onder andere neerslag, verkeersvervuiling en ongedierte tasten uw gevel aan. Na verloop van tijd kunnen voegdelen gaan barsten en los komen te zitten. Om verdere aantasting van de gevel te voorkomen, is het van belang het voegwerk tijdig te repareren. Zo voorkomt u ernstigere schade en kan de gevel nog jaren mee.

  gevel impregneren offerte

  Gevelreiniging en Impregneren

  Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.Zo verlengt u de levensduur van het voegwerk en metselwerk.

  Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

  Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.