Gevelreiniging Arnhem 2021

Een uitgebreide en professionele gevelreiniging service in Arnhem

Gevelreiniging aannemer Arnhem

Uw gebouw zal last hebben van de ophoping van algen en verkeersdampen waardoor de buitenkant van uw gebouw verkleurt. Hier bij NL GEVEL bv hebben we meer dan twee decennia ervaring in gevelreiniging in Arnhem, waaronder Arnhem Zuid, Arnhem Noord, Arnhem Oost en Arnhem West Gedurende deze tijd hebben we een reputatie opgebouwd als een van de meest professionele en efficiënte aannemers voor gevelreiniging in Arnhem.

 Tussen de bekleding en de muur bevindt zich een spouw waar regen naar beneden kan stromen. Dit is wanneer vuil, roet en biologische groei zoals algen. Zoals hierboven vermeld, verbetert bekleding het uiterlijk van gebouwen, maar omdat een vuile bekleding het uiterlijk en de waarde van het gebouw drastisch zal verminderen.

 Wanneer u de gevelreiniging van uw gebouwen nodig heeft en een gratis advies gevolgd door een gratis schriftelijke offerte wilt, neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen: 

Gevelreiniging experts in Arnhem

Onze effectieve manier van gevelreiniging zorgt ervoor dat uw gebouw er na een klus weer als nieuw uitziet. Na onze gratis site aanvraag houden we rekening met de leeftijd van het gebouw om ervoor te zorgen dat er geen schade wordt veroorzaakt tijdens het reinigingsproces. We gebruiken alleen veilige en effectieve methoden om het metselwerk en eventuele andere ondergronden te reinigen en te beschermen.

Gevelreinigingsbedrijf Arnhem

De gevel van gebouwen in Arnhem heeft de neiging snel vuil op te bouwen vanwege de drukte in het gebied en de hoge mate van vervuiling. We werken samen met veel facility managers in Arnhem om de gevel van hun gebouw in Arnhem regelmatig schoon te maken.

NL GEVEL BV 

Bekijk hieronder onze toepassingen voor gevelreiniging of neem voor meer informatie vandaag nog contact op met ons team dat u graag verder helpt met uw vraag.

Vul het onderstaand contactformulier in voor meer informatie!

  "Passie voor gevelwerk"

  NL GEVEL B.V. beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die graag zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem. Het bedrijf is tevens in bezit van de nodige procescertificaten voor erkend gevelbehandelaar,

  Bel ons hoofdkantoor

  Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

  Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.

  Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren
  Binnen 24 uur een afspraak gemaakt.
  Wij zijn alle dagen bereikbaar (behalve op zondag.)
  Bel: 026-202 202 7
  Kwaliteit en zekerheid van onze reinigingsspecialisten wordt gewaarborgd door de inzet van deskundige en betrouwbare vakmensen

  Kokend Heet Water Techniek

  Bij dit systeem wordt gereinigd met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur. De druk is regelbaar tot 200 BAR met een waterverbruik tot 18 liter per minuut en de temperatuur is instelbaar tot 150° C. Door toepassing van de juiste druk en temperatuur kunnen met dit systeem vrijwel alle ondergronden gereinigd worden. De baklaag wordt niet beschadigd, omdat er geen chemische middelen worden toegevoegd. Vooral voor het verwijderen van mos- en algengroei en lichte verontreinigingen is dit een uitstekend systeem.

  Bent u geïnteresseerd in deze dienst? Bel ons kantoor in Arnhem

  026-202 202 7

  Regelmatig gevelonderhoud

  Voor een representatieve uitstraling van je gevel op korte én lange termijn is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw zorgen er namelijk voor dat de gevel in de loop der tijd toch weer vervuild raakt.

  Je kunt bij ons daarom kiezen voor een handig onderhoudspakket zodat wij op vaste momenten bij je langskomen om de gevel van je woning of bedrijfspand te reinigen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over betalingen en onhandig gedoe met contant geld. We kunnen elke maand een vooraf afgesproken bedrag automatisch van je rekening af laten schrijven. We richten op een uitstekende klanttevredenheid. Wanneer je een abonnement bij ons afsluit kies je voor gemak en 100% service.

  gevel impregneren offerte

  Gevelreiniging en Impregneren

  Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.Zo verlengt u de levensduur van het voegwerk en metselwerk.

  Wilt u een advies op maat of een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw bedrijfspand, woning of VVe.

  Onze belangrijkste eigenschap is servicegerichtheid.Wij werken efficiënt en klantgericht om uw doelen te behalen en uw als tevreden klant behouden.